Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с шофьорско стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с шофьорско стъкло

Здравейте колеги ! Преди време писах за същия проблем със стъклото на шофьорската врата, че изведнъж просто отказа и спря да работи. Почти всички ми казаха, че е заминала машинката или да си проверя дали някое жило не е скъсано. След като свалих кората всичко си изглеждаше наред, при натискане на бутоните се чуваше "цъкане" но нищо не помръдваше. И така близо 1 месец стъклото беше като заковано. Не помръдваше и грам, но вчера вечерта, когато отключих колата, отворих вратата и стъклото се плъзна 1 см. надолу. Дадох на контакт, натиснах бутона и започна да си се сваля и вдига нормално, все едно нищо не е ставало Някой може ли да ми даде логично обяснение за внезапното спиране на стъклото, неработещо над 1 месец и внезапното му оправяне От къде може да идва проблема и как да го предодвратя за в бъдеще да не се случва. Колата е ГТ

GT

Лоша ел. връзка по веригата захранваща моторчето, в т.ч. в самото него. Очаквай отново да спре да работи.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

А може и водача да се е заклинил на шеината,една профилактика на целия механизъм няма да ти излишна.Може и друго да е станало,моторчето ми беше запецнало от влага и само цъкаше,раглобяване и смазване му беше маиката
      Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Смазване на всички водещи механизми и напръскай с контактен спрей всички ел. клеми. На жена ми на Реното имаше същият проблем и след тези процедури вече година и половина всичко си работи.
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd, 140 hp '02
        EX...Fiat Tempra 1.6

Comment

Working...
        X